Computertraining

Algemene informatie computervaardigheden
Wilt u dat uw medewerkers bij de les blijven? Werkt u met een verouderd softwaresysteem? Of zoekt u ondersteuning bij het upgraden van uw kennisniveau? Met welke vragen u ook zit; Boerhave training & Advies biedt trainingen en ondersteuning, die aansluiten bij de jongste ontwikkelingen en inzichten in programmatuur, beheer- en migratietrajecten.

Wij werken zowel individueel als met met kleine groepen van maximaal 8 personen. Hierdoor krijgt iedere deelnemer de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding.

Voor alle MS Office trainingen geldt dat u, afhankelijk van uw intake en/of wensen, op verschillende niveaus kunt worden ingedeeld. Ook zijn de trainingen beschikbaar in alle gangbare MS Office varianten: Office 2010, Office 2013 en Office 2016.

Trainingen op maat
Trainingen op maat zijn specifiek voor uw organisatie ontwikkelde trainingen, die aansluiten op de behoefte en het kennisniveau binnen uw organisatie. Onze samenwerkende partner maakt samen met u een opleidingsplan op maat, dat volledig is toegespitst op het huidige en gewenste kennisniveau.

Open individuele trainingen
Voor onze computertrainingen - zowel individuele trainingen als groepstrainingen op maat –  zijn we een samenwerkingsverband aangegaan. Smidt Kennisprovider verzorgt onze computertrainingen. Zie hiervoor ook: smidt kennisprovider.

Certificaat
Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.